4.-6.klass Ülenurmel 11. April Piret Parm
18. märtsil käisid 4. – 6. klassi õpilased Ülenurmel Põllumajandusmuuseumis osa saamas programmist „Toidu eluring“.
Meid viidi kurssi teadmisega, mida tähendab mõiste „süsiniku jalajälg“. Saime infot selle kohta, milliste toiduainete kasvatamine jätab suurema ja milliste kasvatamine väiksema jalajälje. Kogu pakutud teadmiste pakett oli väga huvitav. Samas saime kuuldut rakendada praktikas. Sorteerisime prügi, uurisime pakendeid, et leida, kust tuuakse meie maale toiduaineid, koostasime menüüd jne.
Õppepäev päädis ise toidu valmistamisega, kusjuures iga rühm sai erineva ülesande. Aga toit tuli valmistada kasinalt , sest külmkapis ei leidunud palju kraami. Hakkama saime! Maitsev oli ka!
18. märtsil käisid 4. – 6. klassi õpilased Ülenurmel Põllumajandusmuuseumis osa saamas programmist „Toidu eluring“.
Meid viidi kurssi teadmisega, mida tähendab mõiste „süsiniku jalajälg“. Saime infot selle kohta, milliste toiduainete kasvatamine jätab suurema ja milliste kasvatamine väiksema jalajälje. Kogu pakutud teadmiste pakett oli väga huvitav. Samas saime kuuldut rakendada praktikas. Sorteerisime prügi, uurisime pakendeid, et leida, kust tuuakse meie maale toiduaineid, koostasime menüüd jne.
Õppepäev päädis ise toidu valmistamisega, kusjuures iga rühm sai erineva ülesande. Aga toit tuli valmistada kasinalt , sest külmkapis ei leidunud palju kraami. Hakkama saime! Maitsev oli ka!